The Digital Store

Reiki Thuisstudie cursus lees de voordelen

Reiki thuisstudie cursus.

reiki thuisstudieMensen kiezen voor een Reiki thuisstudie cursus om vele redenen. Voor sommigen kan het zijn om de afstand voor weer anderen is de te besteden tijd een probleem.
Weer andere mensen kunnen vanwege familie omstandigheden niet zomaar een paar dagen reserveren om buitenshuis “even” een cursus te volgen.
Maar een thuisstudie geeft je veel vrijheid, wanneer wil je werken aan je studie en hoelang, terwijl er altijd ondersteuning is in de vorm van mail. Je bepaalt dus zelf hoe lang en wanneer zonder de deur uit te gaan.
En dan is er nog een verschil in waardering een thuisstudie cursus Reiki I is € 55,00 een classicale cursus van twee dagen € 125,00.

Als je je opgeeft voor de Reiki thuisstudie, ontvang je het Reiki I handboek en instructies per mail.

Als je het Reiki I handboek al eerder los hebt besteld wordt er € 7,50 in mindering gebracht op het cursus bedrag.

De inwijdingen worden op afgesproken tijden uitgevoerd, verdeeld over twee opeenvolgende dagen. Over de inwijdingen krijg je ook aparte instructies.

Geef je hier op voor een Reiki thuiscursus.

Wil je eerst weten wat Reiki I inhoudt, dan kun je het Reiki I handboek bestellen het bedrag wordt in mindering gebracht wanneer je besluit om de Reiki I thuiscursus te volgen.

Bestel hier het Reiki I handboek.

Please follow and like us:
Share, Spread the love
New Block

Enter Block content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.